Rådgivning, ledning och styrning av internationellt arbete

Tjänster som vi erbjuder:

  • Projektledning av EU– eller andra internationella projekt och evenemang.
  • Styrning av internationella projekt och evenemang som styrgruppsordförande eller styrgruppsledamot.
  • Styrelseuppdrag i företag och organisationer med ett EU– eller annat internationellt fokus.
  • Chef-att-hyra för ledning av internationellt arbete, t ex internationella avdelningar eller EU-projekt.
  • Mentor/rådgivare till ledamöter i internationella styrelser och till ansvariga för internationellt arbete.

Vill du veta hur vi arbetar? Här följer några exempel:

TIME Magazine May 2005, klicka på bilden för att läsa artikeln

I maj 2005 uppmärksammade TIME Magazine Stockholm på förstasidan som en av de fem ledande huvudstäderna i Europa (tillsammans med Paris, London, Berlin och Rom). Bakom uppmärksamheten låg ett systematiskt och strategiskt arbete.

Som internationell direktör ansvarade Suzanne för förslag till internationell strategi och för samordningen av det internationella och EU-arbetet i staden. Utmaningen var att hitta ett kostnadseffektivt sätt att positionera Stockholm på världskartan där verktygen var generiska till sin natur för att passa in på alla de olika verksamheter som bedrivs av staden. Läs mer här.

Stockholm Challenge Award, TIME.Stockholm, Wireless Night, ansvarig för Stockholmsregionens investeringsfrämjande inom ICT, Urban Futures 2.0, Eurocities årsmöte 2009 är några exempel på projekt där Suzanne varit projektledare eller styrt projektet.

I Stockholm Challenge Award var Suzanne projektledare för uppföljning av Stockholms stads världsomspännande ICT-tävling, Global Bangemann Challenge. Urban Futures 2.0 var ett initiativ av svenska regeringen i samarbete med Stockholms stad och EU-kommissionen.

Att leda ett arbetslag till framgång bygger på skickliga medarbetare, ett öppet och förtroendefullt arbetsklimat och inte minst skratt och glädje i vardagen. De grundprinciperna styr oss även när vi arbetar som rådgivare åt Dig.

Kommentarer inaktiverade.