Låt alla se OS gratis!

Det är i OS vi lär oss namnet på de blivande legenderna och världsstjärnorna. Inget arrangemang i världen inspirerar unga och gamla mer än de olympiska spelen. Nu finns det risk, att OS 2014 och 2016 begränsas till betalkanaler. Men det finns också en möjlighet att göra en lista med arrangemang som hela folket skall kunna se utan kostnad. Sådana listor finns redan i många europeiska länder.

Idag börjar riksdagens kulturutskott att behandla frågan. Så mycket roligare blev det, när DN Debatt tar in den gemensamma artikel som 23 ordföranden i olympiska specialförbund står bakom. Så kan man också arbeta tillsammans. Om man vill. Om man vågar. Och om man vet hur man kan göra.

Läs gärna mer här.

Det här inlägget postades i Liljegren om idrott. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.